Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2021 19:29 - Има ли азиатско тайно общество, което планира да разруши Запада и империята на Рокфелер-Ротшилд?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1496 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.09.2021 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Има ли азиатско тайно общество, което планира да разруши Запада и империята на Рокфелер-Ротшилд? image

image

от Брайън Шилхави,
редактор, News Impact News

Бенджамин Фулфорд е канадски журналист, който живее в Япония. Той беше ръководител на Азиатско-тихоокеанското бюро за списание Forbes от 1998 до 2005 г. и заявява, че той:

Прекратете с дълбоко отвращение от обширната корпоративна цензура и смесването на рекламата и редакцията в списанието. Ако оспорят това, ги каня да ме съдят на всяко място и по всяко време.

Преди това той е бил кореспондент на Токио за  South China Morning Post и щатен писател за  Nikkei Weekly  и   вестник Nihon Keizai Shimbun .

На своя уебсайт той изброява своите квалификации:

20 години опит като професионален писател и журналист. Продадени са над 500 000 нехудожествени книги, написани на японски. Изготвили са изчерпателен каталог с лъжички в областта, вариращи от бизнес до гангстери от якудза до високи финанси до правителствена корупция.

Сега фокусиран върху излагането на манипулации от САЩ на японската политика, медии и образование чрез комбинация от подкупи, убийства, промиване на мозъци и т.н. ига и да използват своите 5 трилиона долара в чуждестранни стопанства. ( Източник .)

През 2007 г. очевидно животът му се промени радикално, когато той интервюира бившия финансов министър на Япония Хайзо Такенада и казва:

Срещнах го с доказателства, че той е продал японската финансова система на група финансови компании, контролирани от Дейвид Рокфелер и Ротшилдови.

Още на следващия ден получих имейл от някой, който каза, че е представен от г -н Takenada и че иска да се срещна с някого.

image

image

Лицето, което срещнах, ми даде тази значка за масони и той ми каза, че е професионален убиец и че мога или ... да продължа да разобличавам хората и да умра на 46 -годишна възраст, или да стана основно министър на финансите на Япония.

Той продължава да обяснява, че още на следващия ден азиатско тайно общество се свърза с него и му предложи защита от Рокфелерите и Ротшилдите.

Фулфорд твърди, че това древно азиатско тайно общество има членове от над 6 милиона, включително 1,8 милиона азиатски гангстери. Той твърди, че другите не-гангстерски членове са сред най-високите нива на азиатското общество в Япония, Корея, Китай, Виетнам и във всички азиатски общности по света.

Предполага се, че всички тези хора са се обединили след първото огнище на ТОРС в Азия в началото на 2000 -те години, тъй като смятали, че това е биооръжие, насочено към убиване на азиатците. Следователно, според Фулфорд, те започнали да планират как да свалят властта на Запад, контролиран от Рокфелери и Ротшилд.

Така че със защитата на това азиатско тайно общество той казва, че е продължил да разобличава Дейвид Рокфелер и това, което те твърдят, че са правили в Азия. Той твърди, че бившият убиец, който го е заплашил, се е свързал с него и е казал, че ще има земетресение в Япония, като отмъщение срещу това, което Фулфорд пише и разкрива, което Фулфорд твърди, че всъщност се е случило, както е предвидено през 2007 г.

След това Азиатското тайно общество започна да изхвърля щатски долари и за известно време спря да ходи на срещите на Г -8 в Давос.

Тогава Дейвид Рокфелер се предполага, че е бил повикан в Япония за тайни срещи с императора, но Азиатското тайно общество е знаело за това и е предупредило Фулфорд и е принудило Дейвид Рокфелер да бъде интервюиран от Фулфорд.

Повечето от видеоклиповете, на които Фулфорд интервюира Дейвид Рокфелер през 2007 г., който тогава беше на 92 години и почина десет години по -късно през 2017 г., бяха изтрити от интернет, но намерих някои копия и ги качих в нашия Bitchute Channel .

Мисля, че е важно да гледате това интервю, за да видите, че поне част от това, което Фулфорд съобщава през годините, трябва да е истина. Не са много хора, които някога са имали интервю едно на едно с Дейвид Рокфелер, така че това придава много доверие на писанията на Фулфорд.

 

Всичко това се случи през 2007 г., така че сега стигаме до настоящето и последното видео, което Фулфорд записа и публикува точно след 20-годишното честване на 911 през изминалия уикенд.

Фулфорд е отписван и игнориран от години като „теоретик на конспирацията“ и една от причините е, че той също е разкрил фалшивия разказ зад 911.

Но обществеността започва да се събужда сега от факта, че тяхното правителство наистина убива собствените си граждани, благодарение на измамата COVID, и много от тях са много по -отворени към истината, че нашето правителство стои зад атаките 911, които убиха американски граждани, и не е провеждан от „мюсюлмански терористи“.

В този видеоклип, който току -що пусна, той обяснява как криминалистичната следа от 911 води до тази група на Запад, която включва Рокфелерите и Ротшилдови и всичките им различни организации, повечето от които са базирани извън Швейцария.

Това включва мощни семейства, които притежават BIS ( Банка за международни разплащания ), МВФ ( Международен валутен фонд ), Световна банка, ООН, Световна здравна организация (СЗО,) и WEF (Световен икономически форум).

С изключение на МВФ (DC) и Световната банка (NYC), всички тези организации са базирани извън Швейцария.

Старите западни кралски семейства контролират тези институции, според Фулфорд. Понякога той ги нарича „хазрийска мафия“, но други наричат ​​това тайно общество „илюминати“.

Фулфорд твърди, че е „истински журналист“:

Ако видя нещо в интернет или вече е отпечатано, това означава, че някой ме е победил в историята. Отивам до източника и получавам информация, която все още не е там.

Той заявява, че единствените институции на Запад, които могат да променят всичко, което предстои, са военните и разузнавателната общност. Той вярва, че в тези агенции все още има добри хора, които са се издигнали в редиците въз основа на заслуги, а не строго на политика.

Той има няколко тежки думи за Канада и Трюдо. Той насърчава военните в Канада да свалят Трюдо, за когото твърди, че е син на Фидел Кастро.

След това той говори за отвличането на изборите в САЩ през 2020 г .:

Имаме явна кражба на избори в САЩ. За съжаление и мразя да го казвам, защото аз, наред с много други, имах много надежди в Доналд Тръмп.

Но в момента, в който Доналд Тръмп излезе и каже на всички да бъдат ваксинирани, знаете, че той е част от системата.

Другото нещо е, че когато изборите очевидно бяха откраднати, военните предложиха на Тръмп шанс да обяви извънредно положение. Той отказа. Той ги отказа.

Съжалявам, хора, но се събудете и помиришете кафето. Доналд Тръмп НЕ е отговорът.

Той споменава в бюлетина си, че Доналд Тръмп също не е разкрил истината за 911.

Той казва, че Западът е в несъстоятелност и не е в състояние да изплати дълговете си, а Китай държи значителен размер на този дълг, който ще дойде до няколко седмици в края на септември. Той споменава, че Байдън се опита да се обади на китайския президент Си Дзинпин миналата седмица, но Китай го взриви.

Това е от неговия бюлетин :

Фалшивият американски режим на измамения „президент“ Джо Байдън в гумени маски е в сериозни проблеми. Те са изправени пред 30 септември краен срок за плащания, който не могат да спазят. Тъй като има двуседмичен гратисен период след дефолта на американската корпорация, това означава, че повторението на пазарната имплозия на 16 февруари 2020 г. се очаква на или около 14 октомври. Ето защо министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън публично предупреждава, че САЩ ще не изпълнят задълженията си по националния дълг през октомври, казват източници на MI6.  https://thehill.com/policy/finance/571237-yellen-us-on-track-to-default-on-national-debt-in-october

Това е и причината „Байдън“, призован миналата седмица китайския президент Си Дзинпин. Когато не успя да получи обещания за ново финансиране, шефът му Ангела Хитлер се обади и също му беше казано, че парите ще дойдат само ако тя се зарече на пълно подчинение на Китай, казват източници от Азиатското тайно общество. Ето как официалният рупор на Global Times на Китай се похвали с разговора:

„Първият телефонен разговор между двамата лидери от седем месеца на фона на ескалиращото напрежение…, който се проведе по искане на САЩ, подчерта нарастващата тревога на Вашингтон и необходимостта от сътрудничество на Китай по ключови глобални въпроси.

Китай каза на „Байдън“, „САЩ трябва да предприемат действия за зачитане на основните интереси на Китай, да отхвърлят илюзиите за потискане на Китай“, а Си Цзинпин „призова Вашингтон да поеме отговорности за насочване на връзките обратно на правилния път“ плюс „САЩ трябва да предприеме повече действия за коригиране на предишни грешни действия и зачитане на основните интереси на Китай и да не очаква Китай да сътрудничи, като същевременно го държи като противник. Той също така отбелязва, че „администрацията на Байдън е изправена пред огромен натиск вътре в страната“, така че не трябва да „предизвиква, клевети или дори да се опитва да подкопае пътя и системата на социализма с китайски характеристики“.

The Global Times отбелязва още, че „Часове след разговора със Си-Байдън, Си също разговаря с германския канцлер Ангела Меркел“ и й нарежда „да настоява ЕС да се придържа към правилната политика по отношение на Китай“. https://www.globaltimes.cn/page/202109/1233921.shtml

„Белият дом“ отговори, като отправи следната прикрита заплаха:

„Двамата лидери обсъдиха отговорността на двете нации да гарантират, че конкуренцията не се превръща в конфликт.“ https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/09/09/readout-of-president-joseph-r-biden-jr-call-with-president-xi-jinping-of- народите-република-Китай/

По -късно Китай отговори, като предложи признаването на тероризма като транснационална заплаха и „общ враг на човечеството“.

Фулфорд заявява, че администрацията на Джо Байдън се е предала на Китай.

Азиатските тайни общества, твърди той, се опитват да спрат това. Той обсъжда „Драконовото семейство“, което е „група азиатски кралски особи“, за които той твърди, че контролира Китайската комунистическа партия, и е „над“ Тайван, Япония и Китай.

Той се обръща към генерал Флин и му казва:

Имате право да говорите за местни действия. Прав си, че тази болест на Запад е съсредоточена най -отгоре . И този натиск отдолу нагоре е нещо, за което те не могат да направят нищо.

Но трябва да сте по -малко слаби, всъщност трябва да накарате мъже с оръжия да предприемат действия.

Това ще предприеме действия на върха. Защо, по дяволите, Антъни Фочи всеки ден по телевизията бълва лъжи и популяризира убийството? Защо този човек е още жив? Защо е по телевизията?

Той заявява, че подкрепя всички правни действия, включително случаите на д -р Райнер Фюелмих, но в края на деня тези правни действия и съдебни решения трябва да бъдат „изпълнени с оръжия“.

Възгледите на г -н Фулфорд са негови и не представляват непременно вижданията на News Impact News . Той призовава например за насилие и макар че в предишни статии заявих, че то може да се свежда до насилие и използването на Втората поправка, има и ненасилствени възможности.

Но това е вид информация, която е трудна за намиране и рутинно се цензурира. Дори и да намерите нещо за това, което г -н Фулфорд казва, с което не сте съгласни, не използвайте това, за да отхвърлите всичко останало, което той казва . Очевидно има вътрешни връзки с групи и хора, които малко други имат.

Може ли той да бъде „контролирана опозиция“? Да, той със сигурност би могъл да бъде, доброволно или несъзнателно.

Но дори и да е част от псиоп, ако е прав, че сега има тази огромна геополитическа борба между масоните от Илимуната в САЩ и Европа (групите Рокфелер и Ротшилд с техните кралски семейства) с тази група Азиатско тайно общество с тяхното кралско азиатски семейства, а след това със сигурност някои от информацията, която изтича на обществеността има някаква истина в това, тъй като те се опитват да използват психологическата война помежду си.

Времето е малко, а аз се опитвам да изложа възможно най -много информация на нашите читатели, за да се преборя с пропагандата и лъжите, които корпоративните медии публикуват 24 часа в денонощието и 7 дни, а перспективите и опитът на г -н Фулфорд са част от тези усилия изобличи истината.

Харесва ми фактът, че той е канадец и затова не е получил образование в училища в САЩ, тъй като това е огромен плюс в неговата гледна точка и отчитане.

И е рядкост да се намери носител на английски език, живеещ в Азия (той очевидно е гражданин на Япония), който може да изложи някои от тези неща пред нас, които не четем или говорим някой от тези азиатски езици.

Източникът и авторските права на този видеоклип са benjaminfulford.net , но не стоят зад paywall и предполагам, че той иска това да бъде широко разпростран




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742465
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031